Bij myqualitybags. is het retour sturen van je aankoop over het op uw eigen kosten. Artikelen welke zonder korting wordt aangeschaft kunnen te allen tijde binnen 14 dagen worden geretourneerd. Dus als je gekozen tas toch niet in de smaak valt, dan kun je dat binnen 14 dagen nadat je de aankoop hebt ontvangen aan ons melden. Wij stellen op prijs dat dat het artikel, voor zover redelijkerwijs mogelijk, compleet, ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking geretourneerd wordt.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Het is niet verplicht om een reden van herroeping op te geven, fijn is het wel daar we eventueel foto’s aan kunnen passen of om bij merken waar het meermaals fout gaat dit proces te kunnen verbeteren.

Mail de klantenservice info@myqualitybags.com voor een retoursticker. Let op: vermeld bij het retourneren je ordernummer.