1. Gastblog myqualitybags.com – De allerleukste tassen

My Qualitybags is een modieuze tassenwebwinkel gevestigd in Papendrecht. Een tas is niet meer weg te denken uit ons modebeeld!
Er zijn ook steeds meer mannen die “aan de tas gaan” naast de gebruikelijke toilettas voor heren. Waar de heren vroeger nog de broekzakken zoveel mogelijk gingen volproppen is het nu inmiddels bekend dat een leuke heuptas of schoudertas toch veel stoerder is. Bovendien beschadig je dan niet steeds met je sleutels je spijkerbroek, ook is een portemonnee is lastiger te verliezen uit een tas dan uit een achterzak.

Daarom verkoopt My Quality Bags zowel tassen voor dames als ook tassen voor heren. Ze kijken naar de tassen trends voor 2021.

Materialen

De tassen zijn van zeer goede kwaliteit en bestaan uit duurzame materialen zoals leer. Leer is goed te onderhouden. Heb je ooit wel eens een tas gehad met schimmel? Dit kan gebeuren als de tas lange tijd op een donkere plek staat zonder verwarming. Onze tip: Je kunt de tas dan schoonmaken met azijn! Je hoeft de tas dus niet weg te gooien. Ook is het leuk om aan een tas een leuke zelfgemaakte tas of sleutelhanger te hangen.

Wat voor tassen verkopen wij?

We verkopen bijna alle soorten tassen waar u naar opzoek bent, we hebben een ruime collectie met o.a.

  • Tassen heren
  • Tassen dames
  • Leren tassen
  • Handtas
  • Schoudertas
  • Shopper
  • Portemonnee
  • Schoudertas
  • Toilettas

Onderhoudstips!

Hierbij geef ik u nog graag een paar tips hoe je je leren tas het langste mooi kunt houden!

1. Neem je tas altijd af met een vochtige (sloffe) schone doek met gewoon water.

2. Je beschermt je leren tas door hem af en toe in te vetten met ledercrème of vaseline, vaak is twee keer per jaar voldoende.

3. Heeft u een vlek? Wrijf dan niet te hard, u wrijft de vlek alleen maar verder in het leer. Gebruik een speciale leder reiniger.

4. Zet je tas in huis niet bij een raam. Zonlicht kan de kleur van het leer aantasten, bewaar je tas op een donkere plaats.

5. Laat je tas drogen bij kamertemperatuur wanneer hij nat is geworden Zet hem niet bij de kachel of een CV, zet hem niet in de zon.

Wij hopen dat je heel veel plezier van je tas of portemonnee zult hebben!

Dit gastblog is geschreven door Esther de Jonge van www.kralenstulpje.nl. Bezoek haar website voor meer creatieve DIY inspiratie!