Over ons

MyQualityBags is een jonge onderneming die sinds 2006 is begonnen met de verkoop van dames en heren tassen via het internet. Wij streven er naar om iedereen, door middel van persoonlijke aandacht, in contact te brengen met de beste kwaliteit tassen. Een tas vervoert de meest waardevolle spullen en wij vergezellen je graag in jouw zoektocht naar het juiste model.

Door middel van ons hoge serviceniveau willen wij iedereen ook na de aankoop optimaal van dienst zijn. In een samenleving waarin de individualisering steeds sterker wordt, creëert MyQualityBags een omgeving waar iedereen nog terecht kan voor persoonlijke aandacht en uitmuntende service.

Je bevindt je op onze webshop in een beveiligde omgeving. MyQualityBags dames en heren tassen koffers, heeft al sinds juni 2021 het Waarborg keurmerk. Alle betaalopdrachten worden op webpagina’s verwerkt die zijn beveiligd met een SSL-certificaat. Daarnaast maken wij uitsluitend gebruik van de meest bekende en betrouwbare betaalmethodes zoals iDeal. We bieden gratis cadeau inpakservice aan mensen die hun geliefde willen verassen. Dit maakt je bestelling net even wat specialer.