Over ons

                        Over MyQualityBags

In 2016 ben ik, Chafik Eddahchouri, begonnen met mijn eigen bedrijf. In de eerste jaren verkocht ik mijn producten alleen op verkoopplatformen.

Sinds 2019 ben ik ook mijn producten ook gaan verkopen via mijn webshop MyQualityBags. Ik streef met MyQualityBags ernaar om iedereen met behulp van persoonlijke aandacht, in contact te brengen met tassen van de beste kwaliteit. Een tas vervoert de meest waardevolle spullen en ik vergezel je graag in jouw zoektocht naar het juiste model voor jou.

Voor iedere klant biedt ik hoogwaardige klantenservice, ook na je aankoop sta ik voor je klaar. In een samenleving waarin de individualisering steeds sterker wordt, creëert MyQualityBags een omgeving waar iedereen nog terecht kan voor persoonlijk advies en kwalitatieve service.

Je bevindt je op onze webshop in een beveiligde omgeving. Sinds 2021 heeft MyQualityBags het Waarborg Keurmerk. Gegevens en betaalopdrachten op onze webpagina’s zijn versleuteld met het SSL-certificaat. MyQualityBags dames en heren tassen koffers, heeft al sinds juni 2021 het Waarborg keurmerk. Daarnaast maken wij uitsluitend gebruik van de meest bekende en betrouwbare betaalmethodes zoals iDeal. Daarnaast bieden wij een gratis inpakservice voor iedere klant! Wil je iemand verrassen of je bestelling net wat specialer maken? Maak dan gebruik van onze inpakservice.