Bezorgen & Leveren

MyQualityBags werkt samen met de UPC Pakketservice en GLS Pakketservice. Wij proberen uw pakket binnen een paar werkdagen te leveren maar als klein bedrijf is dat niet altijd mogelijk we brengen uw op tijd op de hoogte bij vertraging.

Via UPC EN GLS ontvang je een track and trace code zodra de bestelling is verzonden.

Ben je niet thuis op het moment van bezorging, dan probeert upc en gls het pakket de volgende dag af te leveren. Lukt dit niet, dan is het pakket de dag erna af te halen bij het afhaalkantoor. UPC EN GLS laten een bericht achter in je brievenbus waarop staat waar je de zending kunt afhalen. Het pakket blijft daar drie weken liggen.

Tip! Ben je niet vaak thuis? Laat het pakket dan op je werk, bij familie of kennissen afleveren. Geef bij het afrekenen een ander aflever- of bezorgadres op.

Levertijden

Besteld op werkdagen voor 22:00 uur is binnen paar werkdagen geleverd.

Verzendkosten

Bij Myqualitybags worden alle bestellingen vanaf €39.99,- gratis verstuurd binnen Nederland.

De verzendkosten in de overige landen waar MyQualityBags tassen bezorgt, zijn als volgt:

  • België: voor bestellingen boven de € 49,99 brengen wij geen verzendkosten in rekening. Bij orders van € 49,99 of minder wordt € 6,95 verzendkosten gerekend.

Vertraagde levering

Wanneer een levering vertraagd is, proberen wij je hier zo snel mogelijk van op de hoogte te stellen.

Niet leverbare artikelen

Mocht een artikel toch niet leverbaar zijn, dan word je hier per e-mail of per telefoon over op de hoogte gesteld. Wij sturen in dat geval in overleg een ander product toe of storten het betaalde bedrag binnen 7 werkdagen terug op je bankrekening.

Uitverkocht

Het kan voorkomen dat een artikel tijdelijk is uitverkocht. In de meeste gevallen komen deze weer terug in de collectie. Wil je hier informatie over dan kun je mailen naar: contact@myqualitybags.com

Geef in het mailbericht het artikelnummer, naam en kleur van de tas of het accessoire aan. Dan kunnen wij je hierover op de hoogte brengen.

Garanties

Voor de producten aangeschaft op MyQualityBags geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Een aantal fabrikanten bieden aanvullende fabrieksgarantie(s). Dit verschilt per merk. Mocht er een aanvullende garantie van toepassing zijn, dan vind je deze op de product pagina bij de ‘aanvullende informatie’. Alle eventuele extra garanties komen bovenop de wettelijke rechten van jou als consument.

Klachten

We doen er alles aan om te zorgen dat je tevreden bent over MyQualityBags. Mocht je toch een klacht hebben, dan kan je deze aan ons kenbaar maken per e-mail of per post. De contactgegevens staan hieronder vermeld. Wij reageren zo snel mogelijk, maar altijd binnen 14 dagen en doen dat via e-mail of post (afhankelijk van de manier waarop de klacht is ingezonden).

In onze algemene voorwaarden lees je meer over wat je kunt doen als je een klacht hebt.